Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Seikkailija - Maailmanlopun päiväkirja
Pallontallaajat.net
Valikko
Etusivu Seikkailija

Seikkailija

Hei, olen Anniina, paljasjalkainen etelä-pohjalainen Vimpelistä.

Koen, että minun oikea henkinen kehitykseni alkoi oikeastaan vuonna 2011 kun lähdin itse omin päin ulkomaanmatkalle – Sloveniaan vapaaehtoiseksi kolmeksi viikoksi. Minua kiinnosti alusta asti matkailussa ihmiset ja heidän tarinansa. Epätasa-arvoisuus ja innovatiivisuus eri maissa. Tarinani ovatkin sukelluksia paikallisten tarinoihin, heidän haasteisiinsa, ja miten niitä on ylitetty. Minua kiinnostavat etenkin Latinalainen Amerikka ja Ex-neuvostomaat – myös senkin takia, että osaan sekä espanjaa että vähän venäjää, jolloin voin kommunikoida myös niiden kanssa, joilla ei ollut mahdollisuutta kouluttautua ja opiskella englantia. Haluan tunkeutua maiden historiaan, kulttuuriin, politiikkaan, sekä siihen, mikä ohjaa maita eteenpäin. Kenenkään ei tarvitse replikoida minun matkustustapaani. Otan riskejä, säästän väärissä paikoissa ja kerron tarinoita, joka saa vanhempani puistelemaan päätään, jos uskallan kertoa heille edes sen siivotun version. Ehkä joskus koen olevani liiankin kuolematon. Pyrin käymään kohteissa, joissa vain harva on käynyt. Yhä useammin matkani suuntautuvat kohti eko- ja yhteisöturismia ja vuorivaellusta.

Koulutukseltani olen “humanisti-teekkari”, tekniikan kandidaatti ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Työelämässä olen pyörinyt yrittäjyys- ja järjestötehtävissä. Opiskelin Tampereella, Tanskassa ja Argentiinassa, ja olen työskennellyt Tanskassa ja Guatemalassa.  Näin ollen etenkin vastuullinen turismi ja eettinen vaateteollisuus ovat sydäntäni lähellä, ja niistä minulla on paljon sanottavaa. Opiskelen tällä hetkellä aktiivisesti venäjää. Puhun lisäksi sujuvasti espanjaa ja melko sujuvasti tanskaa. Soittimista luonnistuu kitara ja charango, ja olenkin andien kansanmusiikin suuri ystävä. Tanssijalka vipattaa bachataa ja salsaa. Kirjahyllyni paisuu latinoamerikkalaisista klassikoista, sosio-kulttuurisista ja poliittisista kirjoista.

Jos sinua kiinnostaa jokin ei niin tunnettu kohde esimerkiksi Latinalaisssa Amerikassa ja Ex-Neuvostomaissa, jaan mielelläni tietouttani. Voit kirjoittaa minulle sähköpostiin anniina.heikkil@gmail.com tai pistää täällä viestiä.