Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Tervetuloa seikkailuun! - Maailmanlopun päiväkirja
Pallontallaajat.net
Valikko
Etusivu Tervetuloa seikkailuun!

Tervetuloa seikkailuun!

Tämän sivun nimi “Maailmanlopunpäiväkirja” sai alkunsa, kun perustin suomenkielisen blogini vuonna 2013 (tätä ennen olin kirjoittanut englanninkielellä viisi vuotta). Olin suunnittelemassa ensimmäistä pitkää (yli kuukauden kestävää) matkaani, joka alkoi Ushuaiasta, jota mainostetaan myös maailman loppuna, sillä se on maailman eteläisimpiä kaupunkeja, ja sitä etelämmäksi ei pääse autolla. Alusta asti minua kiehtoi heittäytyminen seikkailuun, ja elämänmenon dokumentoiminen pohjamudista loisteeseen. Tämä blogi onkin lähinnä omaa dokumentointia seikkailuistani, jotta voin niitä myös tulevaisuudessa muistella. Ehkä ne kiehtovat myös muita kulkijoita. Niillä ei ole mitään kaupallista päämäärää – ehkä viihteellistä. 

Matkani eivät ole lomia. Niissä on harvoin kyse rentoutumisesta tai miellyttävästä matkustamisesta. Matkoillani haastan itseäni, opin uutta ja kokeilen rajojani. Niiden kautta minusta on muovautunut se, mikä olen. 

Seikkailu alkaa tästä!